Jump to content

Figured out the issue with the editor toolbar


Mike

Recommended Posts

All the imported profiles from the old forum have a default setting of "do not show editor toolbar" for some reason. If you are a new member this should be a non issue but if you're just signing in to the new board and its not showing up when posting a new thread or a reply you'll need to click on settings and then general settings and switch this setting to either "show standard editor toolbar" or "show enhanced editor toolbar" and it'll come up. What this toolbar does for those confused is give you the ability to edit your post like bolding or underlining text or putting it in italics or changing the fonts or size of text or linking a picture etc. If you cannot figure this out and need help email me at mike@bigredinsider.com and Ill set you up.
Link to comment
Share on other sites

Thanks Mike...I was actually going to ask about that today if I couldn't find it after looking a little more...but when I clicked to reply I this thread it automatically gave me those options now....we're you able to globally change it?

 

I havent figured out how to globally change it yet. I've been manually changing them as you guys log in until I do.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...